پفی سبزیجات

0
261

sabzijat

کدو سبز(رنده شده) / 2 عدد (230 گرم)
هویج(رنده شده) / 2 عدد (140 گرم)
کنسرو ذرت / 1 پیمانه (160 گرم)
نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن / به مقدار لازم
آرد / 1 پیمانه (105 گرم)
بیکینگ پودر / 2/1 1 قاشق چایخوری (5 گرم)
شیر / 2/1 پیمانه / (80 میلی لیتر)
ماست چکیده / 2 قاشق سوپخوری (20 گرم)
پنیر موزارلا(رنده شده) / 50 گرم
تخم مرغ / 2 عدد (110 الی 120 گرم)
جعفری(خرد شده) / 2 قاشق سوپخوری (20 گرم)
روغن مایع(مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم

روش تهيه :
کدو، هویج و ذرت را با مقداری نمک، فلفل، پودر سیر و آویشن خـوب مخلـوط کنید. در ظرفی آرد و بیکینگ پودر را الک کنید. شیر را به تدریج اضافه کرده سپس ماست، مخلـوط بالا، پنیر، تخم مرغ و جعفـری را بیفـزایید و همـه ی مواد را خوب مخلوط کنید. مقداری روغن مایع را در ماهی تابه ریخته روی حرارت قرار دهید تا داغ شود،مقداری  از مخلوط بالا را در تابه بـریـزیـد (بقیه ی مواد را نیز به این صورت آماده کنید.) یک طرف آن ها که سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر نیـز سـرخ و طلایی شـود. بـا یک کفگیر پفی هارا در بشقابی که حوله کاغذی روی آن کشیده اید، بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود، سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید و به دلخواه تزئین کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید