مواد لازم برای هشت نفر
مرغ: یک کیلوگرم
روغن زیتون: دو قاشق سوپخوری
سرکه سیب: یک قاشق سوپخوری
آب: ۱۰۰ سیسی
خامه: ۱۰۰ سیسی
سیبترش: هشت عدد
سیبزمینی کوچک: ۵۰۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ را خرد کرده و میشوییم. روغن زیتون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و با کمک قلممو داخل و خارج مرغ را با آن مزهدار میکنیم. مرغها را در سینی فر قرار داده، سیبها را پوست گرفته و دور مرغها در سینی میچینیم و روی آنها ۶۰ سیسی آب میریزیم و در فر که از قبل با حرارت ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، قرار میدهیم. پس از نیمپخت شدن، آنها را زیر و رو کرده و یکی، دو دقیقه به پخت کامل مانده خامه را روی آنها میمالیم. سیبزمینیها را بعد از پوست گرفتن، درسته در کره تفت داده و بقیه آب را روی آنها میریزیم و با کمی نمک میپزیم. سپس مرغها را در ظرف سرو گذاشته، سیب و سیبزمینیها را دور آن میگذاریم و در انتها سرکه را روی تمام مواد میریزیم.