مواد لازم براي هشت نفر
مرغ: يك كيلوگرم
روغن زيتون: دو قاشق سوپخوري
سركه سيب: يك قاشق سوپخوري
آب: 100 سيسي
خامه: 100 سيسي
سيبترش: هشت عدد
سيبزميني كوچك: 500 گرم
كره: 50 گرم
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
مرغ را خرد كرده و ميشوييم. روغن زيتون، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده و با كمك قلممو داخل و خارج مرغ را با آن مزهدار ميكنيم. مرغها را در سيني فر قرار داده، سيبها را پوست گرفته و دور مرغها در سيني ميچينيم و روي آنها 60 سيسي آب ميريزيم و در فر كه از قبل با حرارت 240 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، قرار ميدهيم. پس از نيمپخت شدن، آنها را زير و رو كرده و يكي، دو دقيقه به پخت كامل مانده خامه را روي آنها ميماليم. سيبزمينيها را بعد از پوست گرفتن، درسته در كره تفت داده و بقيه آب را روي آنها ميريزيم و با كمي نمك ميپزيم. سپس مرغها را در ظرف سرو گذاشته، سيب و سيبزمينيها را دور آن ميگذاريم و در انتها سركه را روي تمام مواد ميريزيم.