مواد لازم برای چهار نفر
سیبزمینی: 300 گرم
تخممرغ: یک عدد
زرده تخممرغ: یک عدد
آرد: 120 گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
گوجهفرنگی پوره شده: ســه عدد
پیاز: یک عدد
سیر خرد شده: دو حبه
استــاک گوشت: یک لیتر
روغن، نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
سبزیجات معطر خشک: به میزان لازم
طرز تهیه
سیبزمینیها را پخته و خنک میکنیم، سپس با زرده تخممرغ، آرد، نمک و فلفل ورز میدهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را به چند قسمت تقسیم و آن را لوله کرده، به تکههای دو سانتیمتری میبریم و با چنگال آن را روی میز کار که آرد پاشی شده، حرکت دورانی میدهیم تا خطوط چنگال روی آن بیفتد.
پیاز را خرد کرده و آن را با روغن زیتون تفت میدهیم تا شفاف شود، سپس سیرها را به آن اضافه میکنیم. در پایان پوره گوجهفرنگی، استاک گوشت، سبزيجات معطر، نمک و ادویه را اضافه مينماییم، وقتی به جوش آمد خمیرهای آماده را در آن ميریزیم. علامت پخته شدن نئوکیها روی آب آمدن آنهاست. میتوانیم از کوفته ریزه برای تزیین و سرو غذا استفاده کنیم.