مـواد لازم
تخممرغ: دو عدد
شیر: یک فنجان
آرد: یک قاشق غذاخورى
پودر سیر: یک قاشق چایخورى
اسفناج: ۳۰ شاخه
قارچ حلقه شده: یک بسته کوچک
پنیر پارمزان (هر نوع پنیرى که بتوانید رنده کنید): به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم میزنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمى روغن آنقدر سرخ میکنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود. ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده میریزیم و پنیر میپاشیم. املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روى آن پنیر رنده شده میریزیم.