مواد لازم برای سه نفر
فیله مرغ پخته و خلال شده: یک پیمانه
مغز کرفس خلال شده: یک پیمانه
هویج خلال شده: نصف پیمانه
فلفل دلمهای خلال شده: نصف پیمانه
پیاز داغ: یک قاشق ســوپخوری
ذرت پخـته شده: نصف پیمانه
قـارچ خرد شده: نصف پیمــانه
کره: یک قاشق سوپخوری
زرشک: یک قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده: یک قاشــق سوپخوری
ســس کچاپ: دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
مرغ و پیاز داغ را در کره تفت داده و کنار میگذاریم. در ظرفی دیگر ابتدا هویج، کرفس و فلفل دلمهای را تفت داده، سپس قارچ را اضافه نموده، در انتها نمک و فلفل را افزوده و اجازه میدهیم مواد تفت بخورند.
وقتی سبزیجات کاملا تفت داده شدند، آنها را با مرغ، پیاز و ذرت مخلوط میکنیم، سپس زرشک و در آخر جعفری را میافزاییم. سس کچاپ را با مواد مخلوط کرده و کمی هم میزنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
نکته
به جای مرغ میتوان از خلال ماهی یا میگوی ریز خرد شده استفاده کرد.
این خوراک فقط تفت داده میشود، به همین جهت ارزش غذایی آن بهتر حفظ میگردد و در ضمن با نان یا برنج سرو میشود.