ران مرغ / ۴ عدد (۱۲۰۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه(پودر شده) / به مقدار لازم
تخم مرغ / ۲ عدد (۱۱۰ تا ۱۲۰ گرم)
آرد / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخکردن) / به مقدار لازم
روش تهیه :
۱- استخوان ران مرغ را بیرون آورید. سپس با بیفتک کوب بکوبید.
۲- کمی نمک و فلفل به تخممرغ اضافه کرده با چنگال همبزنید. ران مرغ را در آرد غلطانده، سپس به تخممرغ آغشته کنید. بعد در پودر سوخاری بغلطانید.
۳- در ظرفی مناسب مقداری روغن ریخته، روی حرارت قرار دهید. بعد از داغ شدن شنیتسل را در روغن سرخ کنید، سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
پس از آن در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو کنید