مواد لازم (برای ۴ نفر):
تخم مرغ / ۵ عدد (۲۷۵ تا ۳۰۰ گرم)
سیب زمینی ( آب پز و رنده شده ) / ۴ عدد (۶۸۰ گرم)
بیکینگ پودر / ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
جعفری / (پاک و خرد شده)۸۰ گرم
فلفل سیاه (پودر شده) و نمک / به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) / به مقدار لازم
روش تهیه:
۱٫تخممرغها را در ظرفی مناسب ریخته و با همزن دستی هم بزنید؛
۲٫سیب زمینی، زردچوبه، بیکینگ پودر، جعفری، نمک و فلفل را مخلوط کرده، تخممرغها را به آن بیفزایید و کاملاً مخلوط کنید؛
۳٫مقداری روغن در تابهای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید، پهن کنید و درِ ظرف را بگذارید. هنگامی که یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. سپس در اندازههای دلخواه برش داده، در ظرف مورد نظر قرار دهید و سرو کنید.
پیشنهاد:
در صورت تمایل می توانید تمام مواد را یک باره در تابه نریزید و از آن به میزان دلخواه برداشته و مانند کتلت از هر دو طرف در تابه سرخ کنید.