چیز کیک کدو حلوایی

0
301

kado

مواد لازم:

پودر بيسكويت سبوس‌دار               دو پيمانه

 شكر قهوه‌اي        دو قاشق سوپخوري

 نمك                         4/1قاشق چايخوري

 پودر بادام           دو قاشق سوپخوري

 پور زنجبيل         نصف قاشق چايخوري

 كره آب شده       شش قاشق سوپخوري

طرز تهيه:

در اروپا براي شب‌هاي ‌هالووين و ايام سرد اين دسر را درست مي‌كنند. فر را با حرارت 175 درجه سانتي‌گراد روشن مي‌كنيم. كف قالب كمربندي 22 سانتي‌متر را با فويل پوشانده و مواد لايه زيرين را با هم مخلوط كرده و كف قالب مي‌‌ريزيم و با پشت قاشق پرس مي‌كنيم و مواد را به سمت ديواره قالب هدايت مي‌كنيم. قالب را در فر به مدت 6 تا 8 دقيقه مي‌پزيم سپس از فر خارج كرده و در جاي خنكي قرار مي‌دهيم. درجه فر را به 160 درجه كاهش داده تا براي پخت چيز كيك آماده باشد. داخل ظرف مناسبي كه گنجايش قالب چيز كيك را داشته باشد آب جوش ريخته و در فر مي‌‌گذاريم. پنير خامه‌اي و شكرها را با درجه متوسط همزن به مدت 3 دقيقه زده پوره كدو را اضافه و مخلوط مي‌كنيم. سپس تخم‌مرغ‌ها را با فاصله يك دقيقه اضافه و مخلوط مي‌نماييم. خامه و وانيل را هم افزوده و يك دقيقه مي‌زنيم، حالا ادويه‌ها را به همراه نمك داخل مواد مي‌‌ريزيم. خمير آماده را داخل قالب روي سطح بيسكويتي ريخته و كمي به ديواره قالب ضربه مي‌زنيم تا حباب‌هاي داخل آن خارج شود. قالب را به ظرف آب‌جوش داخل فر منتقل مي‌‌كنيم و به صورت بن ماري به مدت 55 تا 65 دقيقه مي‌پزيم. پس از پخت فر را خاموش كرده و مي‌گذاريم چيز كيك در فر خاموش با در بسته به مدت يك ساعت خنك شود. پس از آن قالب را بيرون آورده و روي پنجره سيمي به مدت دو ساعت خنك مي‌كنيم. كمر بند قالب را باز كرده و آن را با فويل به مدت يك شب داخل يخچال مي‌‌گذاريم و در آخر فويل را بر داشته و به ظرف سرو منتقل كرده و تزيين مي‌كنيم.

مواد لازم داخل چيز كيك:

 پنير خامه‌اي                       900 گرم

 شكر ريز                                               4/3  پيمانه

 شكر قهوه‌اي                          نصف پيمانه

 پوره كدو حلوايي                          دو پيمانه

 تخم‌مرغ                            چهار عدد

 خامه                    دو و نيم قاشق سوپخوري

 وانيل مايع              يك قاشق سوپخوري

 دارچين              يك و نيم قاشق چايخوري

 زنجبيل           يك و نيم قاشق چايخوري

 نمك                              يك و نيم قاشق چايخوري

جوز هندي                                          4/1 قاشق چايخوري

ميخك                                                    4/1 قاشق چايخوري

ادويه گراماسالا                 4/1  قاشق چايخوري

نكته:

اين چيز كيك را در ظرف پلاستيكي به مدت چهار روز در يخچال و براي دو ماه در فريزر مي‌توانيد نگهداري كنيد.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید