مواد اولیه :
شير سه پيمانه
شكر يك پيمانه
آرد گندم الكشده شش قاشق غذاخوري سر پ
زرده تخممرغ دو عدد
وانيل قاشق چايخوري
خامه شيرينشده نصف پيمانه
شاتوت يک پيمانه
طرز تهيه:
ابتدا آرد را به شير اضافه ميكنيم و روي حرارت قرار ميدهيم و بعد زرده را به همراه شكر با همزن برقي ميزنيم تا حجم مواد دوبرابر شود و وانيل را نيز اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم. مخلوط شكر و تخممرغ را داخل شير و آرد ريخته و روي حرارت متوسط مرتب هم ميزنيم تا مواد غليظ شوند. بعد از اين شاتوتهايي را كه شسته بوديم را به مخلوط اضافه و بعد از پنج دقيقه حرارت را خاموش ميكنيم و اجازه ميدهيم مواد كمي خنك شود. در اين موقع كمي هم ميزنيم تا مواد رويه نبندد و بعد خامه را كه با پودرقند با همزن زدهايم و شيرين شده است به مخلوط اضافه ميكنيم و در ظرفهاي مورد نظر ميريزيم و به مدت سه الي چهار ساعت در يخچال ميگذاريم تا سرد شود.