مواد اولیه :
شیر سه پیمانه
شکر یک پیمانه
آرد گندم الکشده شش قاشق غذاخوری سر پ
زرده تخممرغ دو عدد
وانیل قاشق چایخوری
خامه شیرینشده نصف پیمانه
شاتوت یک پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد را به شیر اضافه میکنیم و روی حرارت قرار میدهیم و بعد زرده را به همراه شکر با همزن برقی میزنیم تا حجم مواد دوبرابر شود و وانیل را نیز اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم. مخلوط شکر و تخممرغ را داخل شیر و آرد ریخته و روی حرارت متوسط مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ شوند. بعد از این شاتوتهایی را که شسته بودیم را به مخلوط اضافه و بعد از پنج دقیقه حرارت را خاموش میکنیم و اجازه میدهیم مواد کمی خنک شود. در این موقع کمی هم میزنیم تا مواد رویه نبندد و بعد خامه را که با پودرقند با همزن زدهایم و شیرین شده است به مخلوط اضافه میکنیم و در ظرفهای مورد نظر میریزیم و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا سرد شود.