مواد لازم برای پنج نفر
پاستا ۵۰۰ گرم
سینه مرغ مکعبی خرد شده یک پیمانه
گوجهفرنگی متوسط نگینی خرد شده دو عدد
شوید ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
سس کچاپ و مایونز نصف پیمانه
کره ۵۰ گرم
روغن، نمک و زردچوبه به میزان لازم
ادویه کاری یک قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو حبه
طرز تهیه
آب را جوشانده و بعد پاستا را به همراه نمک، زردچوبه و کمی روغن مایع درون آب جوش ریخته و بعد از ۱۰ الی ۱۵ دقیقه آبکش میکنیم.
مرغهای مکعبی خرد شده را به نمک و ادویهکاری آغشته کرده و به مدت ۲۰ دقیقه استراحت میدهیم، سپس در تابه روغن ریخته و تکههای مرغ را خوب تفت میدهیم. پیاز سرخ شده را اضافه کرده و کمی زمان میدهیم تا مرغها خوب پخته و نرم شوند. در آخر کار سس کچاپ و سس مایونز را افزوده، خوب هم میزنیم و به مدت ده دقیقه با حرارت کم اجازه میدهیم تا مواد به خورد مرغها برود.
گوجهفرنگیها، سیر و شوید را به همراه کمی کره درون تابه تفت میدهیم و بعد در آخر پاستا را افزوده و خوب با مواد مخلوط کرده تا تفت بخورد، در این مرحله پاستا آماده سرو میباشد.
نکــته
بعد از تفت دادن پاستا اگر مایل بودید میتوانید پاستا را به همراه مرغ به مدت ۲۰ دقیقه دم کنید.