مواد لازم براي پنج نفر
پاستا 500 گرم
سينه مرغ مكعبي خرد شده يك پيمانه
گوجهفرنگي متوسط نگيني خرد شده دو عدد
شويد ساطوري شده دو قاشق غذاخوري
سس كچاپ و مايونز نصف پيمانه
كره 50 گرم
روغن، نمك و زردچوبه به ميزان لازم
ادويه كاري يك قاشق چايخوري
پياز سرخ شده دو قاشق غذاخوري
سير خرد شده دو حبه
طرز تهیه
آب را جوشانده و بعد پاستا را به همراه نمك، زردچوبه و كمي روغن مايع درون آب جوش ریخته و بعد از 10 الي 15 دقيقه آبكش ميكنيم.
مرغهاي مكعبي خرد شده را به نمك و ادويهكاري آغشته كرده و به مدت 20 دقيقه استراحت ميدهيم، سپس در تابه روغن ريخته و تكههاي مرغ را خوب تفت ميدهيم. پياز سرخ شده را اضافه كرده و كمي زمان ميدهيم تا مرغها خوب پخته و نرم شوند. در آخر كار سس كچاپ و سس مايونز را افزوده، خوب هم ميزنيم و به مدت ده دقيقه با حرارت كم اجازه ميدهيم تا مواد به خورد مرغها برود.
گوجهفرنگيها، سير و شويد را به همراه كمي كره درون تابه تفت ميدهيم و بعد در آخر پاستا را افزوده و خوب با مواد مخلوط كرده تا تفت بخورد، در اين مرحله پاستا آماده سرو ميباشد.
نكــته
بعد از تفت دادن پاستا اگر مايل بوديد ميتوانيد پاستا را به همراه مرغ به مدت 20 دقيقه دم كنيد.