محلبي (پودينگ شير)

0
326

mahlabi

دسر كشور تركيه

 مواد لازم براي شش تا هفت نفر

 آرد برنج                                        3/4پيمانه

 نشاسته ذرت                                    1/4  پيمانه

 شكر                                            يك و نيم پيمانه

 آب                                             يك پيمانه

 شير                                            هفت پيمانه

 گلاب يا عرق بهارنارنج                      نصف پيمانه

خلال پسته                                   به ميزان لازم

 طرز تهیه

آرد برنج، نشاسته ذرت و آب را در كاسه‌اي مخلوط مي‌كنيم تا كاملا گلوله‌هاي آرد و نشاسته در آب باز شود. شير و شكر را در قابلمه‌اي ريخته، روي حرارت ملايم قرار داده تا شكر در شير حل شود. توجه كرده كه از ابتداي قرار دادن ظرف روي حرارت تا انتها اين دسر بايد هم‌زده شود، در غير اين صورت سريع در قابلمه ته مي‌گيرد. پس از حل شدن شكر در شير، محلول آرد و نشاسته را به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه مي‌دهيم تا كاملا محلبي غليظ شود. حرارت را خاموش كرده، عرق بهارنارنج يا گلاب را اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. محلبي را در كاسه‌هاي يك‌ نفره يا ظرف مورد نظر ريخته و تا زمان سرو در يخچال خنك مي‌كنيم و قبل از سرو با خلال پسته يا ميوه گلسه دسر را تزيين مي‌نماييم.

 نكته

مي‌توانيد قالب سيليكون يا مخصوص دسر را چرب كرده، محلبي را در قالب ريخته، در يخچال قرار داده تا دسر كاملا ببندد، سپس در ظرف سرو برگردانده تا از قالب جدا شود و تزيين كنيد.

برای تزیین روی دسر می‌توانید از ميوه‌هاي گلسه نیز استفاده کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید