مواد لازم براي 8 تا 10 نفر
كره: 50 گرم
شكلات سياه خرد شده: 100 گرم
عسل: يك قاشق سوپخوري
بيسكويت ساده آسياب شده: 125 گرم
مواد لازم مياني
پودر ژلاتين: 15 گرم
آب: پنج قاشق سوپخوري
شكر: 350 گرم
آب: 150 ميليليتر
پوره كمپوت هلو: 300 گرم
خامه فرم گرفته شده: 200 گرم
پنير ماسكارپونه: 250 گرم
مواد لازم براي رويه
خامه ساده: 25 گرم
شكلات خرد شده: 25 گرم
طرز تهيه
كره، شكلات و عسل را در ظرف كوچك نشكني ريخته، در دستگاه قرار ميدهيم و با مايكرو 20 درصد سه دقيقه زمان ميدهيم تا آب شود، بعد آن را كنار ميگذاريم تا خنك شود. بيسكويت را اضافه كرده و خوب مخلوط ميكنيم. در كف قالب كمربندي كاغذ روغني قرار ميدهيم و مواد را در آن پهن نموده و خوب فشرده ميكنيم و تا آماده كردن مواد مياني مدتي در يخچال قرار ميدهيم. بعد از تهيه مواد مياني آن را روي بيسكويت در قالب ميريزيم و در يخچال به مدت يك شب قرار ميدهيم تا ببندد، سپس مواد رويه را ريخته، با كمك خلال چوبي تزيين ميكنيم. در يخچال قرار ميدهيم تا كمي منسجم شود، بعد دور آن را با كارد جدا كرده، در ظرف قرار داده و تزيين ميكنيم.
طرز تهيه مواد مياني
پودر ژلاتين را با پنج قاشق آب در كاسهاي مخلوط ميكنيم و داخل دستگاه قرار داده، با مايكرو 20 درصد دو دقيقه زمان ميدهيم. در ظرفي ديگر آب و شكر را مخلوط كرده، با مايكرو 100 درصد پنج دقيقه زمان ميدهيم، بعد ژلاتين حل شده را اضافه ميكنيم. سپس پوره را اضافه كرده و با همزن برقي كمي ميزنيم. خنك كه شد، خامه فرم گرفته و پنير را ميافزاييم و روي تركيب قبل ميريزيم.
طرز تهيه مواد رويه
خامه و شكلات را در ظرف كوچكي ريخته با مايكرو 20 درصد، سه دقيقه زمان ميدهيم تا حل و يكدست شود، سپس در قيف ريخته و روي دسر را تزيين ميكنيم.
نكته
كف ظرف كه كاغذ روغني انداختيم، ديوارهها را هم با روغن مايع و قلممو خوب چرب ميكنيم.
بايد قطر قالب كمربندي 23 سانتيمتر باشد.