مواد لازم برای ۸ تا ۱۰ نفر
کره: ۵۰ گرم
شکلات سیاه خرد شده: ۱۰۰ گرم
عسل: یک قاشق سوپخوری
بیسکویت ساده آسیاب شده: ۱۲۵ گرم
مواد لازم میانی
پودر ژلاتین: ۱۵ گرم
آب: پنج قاشق سوپخوری
شکر: ۳۵۰ گرم
آب: ۱۵۰ میلیلیتر
پوره کمپوت هلو: ۳۰۰ گرم
خامه فرم گرفته شده: ۲۰۰ گرم
پنیر ماسکارپونه: ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای رویه
خامه ساده: ۲۵ گرم
شکلات خرد شده: ۲۵ گرم
طرز تهیه
کره، شکلات و عسل را در ظرف کوچک نشکنی ریخته، در دستگاه قرار میدهیم و با مایکرو ۲۰ درصد سه دقیقه زمان میدهیم تا آب شود، بعد آن را کنار میگذاریم تا خنک شود. بیسکویت را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. در کف قالب کمربندی کاغذ روغنی قرار میدهیم و مواد را در آن پهن نموده و خوب فشرده میکنیم و تا آماده کردن مواد میانی مدتی در یخچال قرار میدهیم. بعد از تهیه مواد میانی آن را روی بیسکویت در قالب میریزیم و در یخچال به مدت یک شب قرار میدهیم تا ببندد، سپس مواد رویه را ریخته، با کمک خلال چوبی تزیین میکنیم. در یخچال قرار میدهیم تا کمی منسجم شود، بعد دور آن را با کارد جدا کرده، در ظرف قرار داده و تزیین میکنیم.
طرز تهیه مواد میانی
پودر ژلاتین را با پنج قاشق آب در کاسهای مخلوط میکنیم و داخل دستگاه قرار داده، با مایکرو ۲۰ درصد دو دقیقه زمان میدهیم. در ظرفی دیگر آب و شکر را مخلوط کرده، با مایکرو ۱۰۰ درصد پنج دقیقه زمان میدهیم، بعد ژلاتین حل شده را اضافه میکنیم. سپس پوره را اضافه کرده و با همزن برقی کمی میزنیم. خنک که شد، خامه فرم گرفته و پنیر را میافزاییم و روی ترکیب قبل میریزیم.
طرز تهیه مواد رویه
خامه و شکلات را در ظرف کوچکی ریخته با مایکرو ۲۰ درصد، سه دقیقه زمان میدهیم تا حل و یکدست شود، سپس در قیف ریخته و روی دسر را تزیین میکنیم.
نکته
کف ظرف که کاغذ روغنی انداختیم، دیوارهها را هم با روغن مایع و قلممو خوب چرب میکنیم.
باید قطر قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتر باشد.