مواد لازم براي چهار نفر
لوبيا سبز: 350 گرم
هويج: يك عدد
پياز: يك عدد
تخممرغ: چهار الي پنج عدد
آرد گندم: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
زردچوبه و زعفران از هر كدام: يك قاشق مرباخوري
روغن حيواني: دو قاشق غذاخوري
طرز تهيه
لوبيا سبز را به طول دو الي سه سانتیمتر برش داده و در ديگي ريخته تا بپزد. (در ظرف را نميبنديم تا لوبيا خوشرنگ بماند). در آخر به لوبيا نمك اضافه نموده و اجازه ميدهيم تا آب لوبيا كاملا تهنشين شود. هويج را به صورت خلالهاي باريك درآورده و پياز را نگيني خرد نموده و با هویج و لوبیا مخلوط ميكنيم. به مخلوط مواد آرد، نمك، زردچوبه، زعفران و فلفل را اضافه نموده و كاملا مخلوط ميكنيم. تخممرغها را افزوده و مواد را هم ميزنيم. در ماهيتابه روغن ريخته، كوكو را سرخ نموده و با نان و ترشي سرو ميكنيم.
نکته
در طبخ كوكو بايد دقت داشته باشيد كه در ماهيتابه را ببنديد، به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود.
از حرارت كم براي پخت کوکو استفاده كنيد.