کوکو لوبیا سـبز با هـویج

0
1,121 مشاهده

koko

مواد لازم برای چهار نفر

لوبیا سبز:                                       ۳۵۰ گرم

هویج:                                            یک عدد

پیاز:                                              یک عدد

تخم‌مرغ:                                         چهار الی پنج عدد

آرد گندم:                                         یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل:                                     به میزان لازم

زردچوبه و زعفران از هر کدام:             یک قاشق مرباخوری

روغن حیوانی:                                 دو قاشق غذاخوری

 طرز تهیه

 لوبیا سبز را به طول دو الی سه سانتی‌متر برش داده و در دیگی ریخته تا بپزد. (در ظرف را نمی‌بندیم تا لوبیا خوش‌رنگ بماند). در آخر به لوبیا نمک اضافه نموده و اجازه می‌دهیم تا آب لوبیا کاملا ته‌نشین شود. هویج را به صورت خلال‌های باریک درآورده و پیاز را نگینی خرد نموده و با هویج و لوبیا مخلوط می‌کنیم. به مخلوط مواد آرد، نمک، زردچوبه، زعفران و فلفل را اضافه نموده و کاملا مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را افزوده و مواد را هم می‌زنیم. در ماهیتابه روغن ریخته، کوکو را سرخ نموده و با نان و ترشی سرو می‌کنیم.

 نکته

در طبخ کوکو باید دقت داشته باشید که در ماهیتابه را ببندید، به این طریق هم کوکو پف لازم را پیدا می‌کند و هم مغز پخت می‌شود.

از حرارت کم برای پخت  کوکو استفاده کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید