کـوفته کـادوئی

0
1,178 مشاهده

kofte

غذای کشور ترکیه

 مواد لازم برای پنج نفر

گوشت چرخ‌کرده:                                     ۴۵۰ گرم

پیاز متوسط:                                            یک عدد

تخم‌مرغ:                                                 یک عدد

پنیر پیتزا:                                              ۱۰۰ گرم

جعـفری:                                                ۱۰۰ گرم

نمک:                                                     یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه:                                               نصف قاشق چایخوری

سیب‌زمینی:                                             سه عدد

خمیر میل‌فوی:                                          ۲۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ:                                           یک عدد

روغن:                                                    به میزان لازم

 طرز تهیه

 پیاز را رنده نموده و با گوشت چرخ‌کرده، تخم‌مرغ، جعفری ساطوری شده، پنیر پیتزای رنده شده، نمک و فلفل مخلوط کرده و کاملا ورز می‌دهیم تا مواد چسبنده شوند. مواد گوشتی را به ۱۰ قسمت تقسیم نموده و با دست به شکل همبرگرهای کوچک در آورده و در تابه به همراه کمی روغن در حد بسته شدن گوشت، آنها را سرخ می‌کنیم. سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته، سپس حلقه‌‌حلقه نموده و در تابه تفت می‌دهیم. خمیر میل‌فوی را با وردنه باز نموده و به صورت نوارهایی به عرض یک سانتی‌متر برش زده و هر چهار نوار خمیری را به صورت علامت جمع (+) قرار داده، یک حلقه سیب‌زمینی سرخ شده روی آن می‌گذاریم. سپس یک عدد همبرگر روی آن قرار داده، خمیرها را به روی همبرگر برمی‌گردانیم و آنها را به صورت پشت و رو در سینی فر چرب شده قرار می‌دهیم. زرده تخم‌مرغ را روی خمیرها مالیده و سینی را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می‌گذاریم تا خمیر طلایی رنگ شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید