شیرینی عسلی

0
1,068 مشاهده

shirini

مواد لازم:
روغن جامد ۳/۱ ۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
پودر قند ۱ پیمانه سرخالی (۱۰۰ گرم)
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
تخم‌مرغ ۲عدد(۱۱۰ الی۱۲۰ گرم)
بیگینگ پودر ۱ قاشق چایخوری (۳ گرم)
آرد به مقدار لازم

مواد لازم برای رویه خمیر :

کره ۴/۱ ۱ پیمانه (۲۰۰ گرم)
عسل / ۱ پیمانه (۳۲۰ گرم)
شکر / ۲/۱ پیمانه (۷۵ گرم)
بادام (پرک شده) / ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش) / ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
خلال یا پودر پسته (جهت تزئین) / به مقدار لازم

روش تهیه:
فر را روی حرارت ۳۵۰درجه‌ی فارنهایت گرم کنید.روغن ،پودر قند و وانیل را به وسیله همزن برفی مخلوط کنید تا کرم رنگ شود.تخم مرغها را دانه دانه اضافه کرده وبعد از هر تخم مرغ یک دقیقه آن را بزنید تا کاملا صاف و یکدست شود. بیکینگ پوددر را همراه با آرد به تدریج اضافه کنید تا حدی که خمیر به دست نچسبد. کف سینی به ابعاد ۳۵*۴۵ را کمی چرب کرده و آآآرد بپاشید،سپس خمیر را پهن کرده و با نوک چنگال روی آن را سوراخ کنید تا مانع پف کردن خمیر شیرینی در هنگام پخت شود .بعد در طبقه ی وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید .پس از پخته شدن شیرینی را ار فر در آورید تا خنک شود.

روش تهیه :
کره، عسل وشکر را روی حرارت ملایم قرار دهید، خلال بادام یا بادام پرک شده و زعفران را اضافه کنید تا پنج دقیقه بماند. سپس از روی حرارت بردارید . مایه را روی خمیر خنک شده بریزید و در طبقه وسط فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارینهایت قرار دهید تا روی آن طلایی شود. پس از آن شیرینی را ازفر بیرون بیاورید و خلال پسته یا پودر پسته روی آن بپاشید و برش دهید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید