يک ليوان شکلات داغ کلاسيک خانگی, با يک قاشق خامه روی آن عصر پاییزی شما را گرم و پرانرژی مي کند.
مناسب برای :1 نفر
زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه
شکلات داغ يک نوشيدنی بسيار دلچسب برای فصلهای سرد است. مي توانيد اين مخلوط را به مقدار زياد آماده کرده و در ظرف در دار مدتها نگهداری کنيد. شما می توانيد مقدار بسيار کمی دارچين به آن اضافه کنيد تا شکلات داغ مکزيکی داشته باشيد. و يا يک آبنبات نعنايی در آن بيندازيد تا شکلات داغ شما طعم نعناع بگيرد.
مواد لازم:
شکر ½3 پیمانه
پودر کاکائو ¼2 پيمانه
نمک 1 قاشق چایخوری
شير برای سرو
طرز تهيه:
1. در يک کاسه بزرگ، شکر، پودرکاکائو و نمک را ريخته و آنها را با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنيم. اين مخلوط را در يک ظرف در دار که در آن کاملاً محکم بوده و هوا به آن نفوذ نمی کند میريزيم.
2. برای درست کردن يک ليوان شکلات داغ، داخل يک ليوان(ماگ) مناسب ماکروويو شير میريزيم و آن را در ماکروويو با قدرت بالا مدت کمی می گذاريم تا فقط داغ شود اما نجوشد. سپس دو قاشق غذاخوری از پودر آماده را در آن حل می کنيم.