مواد اولیه :
سینه مرغ یک عدد
گردو و بادام از هر کدام ۱۰۰ گرم
تخم مرغ یک عدد
پنیر پیتزا و آرد سوخاری از هر کدام ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده یک قاشق سوپخوری
نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه:
سینه مرغ را ما بین دو نایلون قرار داده و با بیفتککوب میکوبیم تا به ضخامت یک سانتیمتری برسد سپس با نمک، فلفل و زعفران مزهدار میکنیم.
بادام و گردو را کمی خرد کرده و آرد سوخاری، پنیر پیتزا و آویشن را هم افزوده و مخلوط میکنیم. مرغ کوبیده شده را ابتدا در تخممرغ زده سپس در مخلوط آرد سوخاری، پنیر، گردو و بادام گذاشته و در تابه سرخ میکنیم.