سینی گریل

0
1,183 مشاهده

khorak

سینه مرغ (بی استخوان خرد شده) / ۲ تکه (۴۰۰ گرم)
آب لیموترش / ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش) / ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
روغن زیتون / ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
سس باربیکیو (صفحه ۷۰) / ۲/۱ پیمانه (۸۰ گرم)
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز(پودر شده) / به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (سبز، قرمز و زرد) / ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
بادنجان  (حلقه شده)/ ۲ عدد (۱۱۰ گرم)
بلال (حلقه شده) / ۱ عدد
کدو (حلقه شده)/ ۲ عدد (۲۸۰ گرم)
سویا سس /  ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
شکر / ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
فلفل کبابی (سبز و قرمز) / ۴ عدد (۶۰ گرم)

روش تهیه :
مـرغ را بـا آب لیمـوترش، نمـک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و سس باربیکیو مزه دار کنید. سپس فلفل دلمه ای ها را از طول برش داده، بادنجان، ذرت و کدو را با مقداری نمک، فلفل، سویا سس، شکر و بقیه روغن زیتون و سس باربیکیو مزه دار کنید و همه مواد را به همراه فلفل کبابی روی گریل قرار دهید تا به صورت کبابی درآید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید