سینه مرغ (بی استخوان خرد شده) / ۲ تکه (۴۰۰ گرم)
آب لیموترش / ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
زعفران (سائیده و حل شده در آبجوش) / ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلی لیتر)
روغن زیتون / ۳/۱ پیمانه (۵۳ میلی لیتر)
سس باربیکیو (صفحه ۷۰) / ۲/۱ پیمانه (۸۰ گرم)
نمک / به مقدار لازم
فلفل سیاه و قرمز(پودر شده) / به مقدار لازم
فلفل دلمه ای (سبز، قرمز و زرد) / ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
بادنجان (حلقه شده)/ ۲ عدد (۱۱۰ گرم)
بلال (حلقه شده) / ۱ عدد
کدو (حلقه شده)/ ۲ عدد (۲۸۰ گرم)
سویا سس / ۴/۱ پیمانه (۴۰ میلی لیتر)
شکر / ۲ قاشق سوپخوری (۲۶ گرم)
فلفل کبابی (سبز و قرمز) / ۴ عدد (۶۰ گرم)
روش تهیه :
مـرغ را بـا آب لیمـوترش، نمـک، فلفل، زعفران و نیمی از روغن زیتون و سس باربیکیو مزه دار کنید. سپس فلفل دلمه ای ها را از طول برش داده، بادنجان، ذرت و کدو را با مقداری نمک، فلفل، سویا سس، شکر و بقیه روغن زیتون و سس باربیکیو مزه دار کنید و همه مواد را به همراه فلفل کبابی روی گریل قرار دهید تا به صورت کبابی درآید.