مواد لازم براي چهار نفر
ژامــبون گوشت يا مرغ: 12 ورق
پنير تست: هشت ورق
ســس مايونز: چهار قاشق مرباخوري
سس خردل: چهـــار قاشق چـــايخوري
پودر آويشن: به ميزان لازم
نان تست سفيد و قهوهاي (جو): هشت ورق
طرز تهيه
ابتدا يكي در ميان روي نانهاي تست سس مايونز و خردل ماليده، سپس پودر آويشن را برروي آنها ميپاشيم. يك ورقه پنير روي نان گذاشته، سپس سه ورق ژامبون روي پنير قرار داده، با يك ورق پنير روي آن را پوشانده و در انتها نان را روي مواد گذاشته و در دستگاه به مدت زمان لازم قرار ميدهيم. پس از آماده شدن ساندويچها را خارج كرده، برش زده و با انواع سس تزيين نموده و سرو ميكنيم.
نکته
1- به جاي سس مايونز ميتوان از سس هزار جزيره يا ماست نيز استفاده نمود.
2- ميتوان از انواع ژامبون در اين ساندويچ استفاده كرد.
3- انواع پنيرها را نيز ميتوانيد در اين ميكر به كار گيريد.
4- ميتوان اين ميكر را با انواع سالاد سرو كرد.