مواد لازم برای ۶ نفر:
برنج / ۶ پیمانه (۹۶۰ گرم)
ماهی شوریده / ۱ عدد
نمک، فلفل قرمز و زردچوبه / به مقدار لازم
ادویه کاری و زنجبیل / ۱ قاشق چایخوری از هر کدام (جمعاً ۶ گرم)
سس خردل / ۱ قاشق سوپخوری (۱۰ گرم)
آبلیمو ترش / ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلیلیتر)
روغن جامد / به مقدار لازم
سیر (ورقهشده) / ۴ حبه (۲۰ گرم)
گوجهفرنگی (خردشده) / ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
شبت (خردشده) / ۲ الی ۳ قاشق سوپخوری (۲۰ الی ۳۰ گرم)
پیاز (خلالشده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
روغن / ۴/۱ پیمانه
سبزیپلو (شامل تره، جعفری، گشنیز و شبت خردشده) / ۱ کیلوگرم
زعفران (ساییده و حلشده در آبحوش) / ۲ قاشق سوپخوری (۲۸ میلیلیتر)
کره / ۳/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)
ماهی دودی / به مقدار لازم
روش تهیه:
برنج را از شب قبل با مقداری آب و نمک خیس کنید. ماهی را پس از تمیزکردن از گُرده شکاف داده و استخوان آن را کاملاً بیرون بکشید و به قطعات درشت و یک اندازه برش دهید و با نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه کاری، زنجبیل، سس خردل و آب لیموترش آغشته و مزدهدار کنید، بگذارید به مدت یک ساعت در یخچال بماند در این فاصله برنج را آبکش کنید. در قابلمه نیز مقداری روغن بریزید تا داغ شود. چند کفگیر از برنج آبکششده را ته قابلمه ریخته و روی آن مقداری سبزی خردشده بریزید. مجدداً برنج را ریخته و سبزی را لابهلای آن بریزید. این عمل را تکرار کنید و ردیف آخر را با برنج سفید بپوشانید. زعفران را کنار برنج بریزید و حرارت را زیاد کنید. کره را نیز در ظرفی بریزید تا داغشده، وقتی بخار برنج بلند شد روی آن بریزید و دمکنی قرار داده حرارت را ملایم کنید تا برنج دم بکشد. سپس ماهی را درمقداری روغن تفت داده سیر، گوجه فرنگی وشبت را روی آن بریزید و با حرارت ملایم بپزید طوری که ماهی پخته وسس آن غلیظ شود .پیاز را در مقداری روغن تفت داده تا نرم شود و در پنج دقیقه آخر به ماهی اضافه کنید ودر ظرف مورد نظر بریزید و همراه برنج که در دیس کشیده اید و با پلوی زعفرانی آن را تزیین کرده اید در کنار ماهی دودی سرو کنید.