مواد لازم برای دو الی چهار نفر
روغن کنجد سه قاشق سوپخوری
سرکه سفید ۴/۱ پیمانه
سویا سس یک قاشق سوپخوری
سیر رنده شده دو حبه
زنجبیل تازه رنده شده نصف قاشق چایخوری
بال مرغ ۸۰۰ گرم
سس تند و شیرین تایلندی ۴/۱ پیمانه
مواد لازم برای نصف پیمانه سس تند و شیرین تایلندی
سرکه سفید نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه (+ دو قاشق غذاخوری)
آب ۴/۱ پیمانه
سرکه قرمز دو قاشق سوپخوری
سیر رنده شده سه حبه
فلفل قرمز خرد شده یک قاشق سوپخوری
آرد ذرت یک و نیم قاشق سوپخوری
طرز تهیه
در کاسهای روغن کنجد، سرکه، دو قاشق چایخوری سویا سس، سیر و زنجبیل را مخلوط میکنیم. بالهای مرغ را درون کاسه گذاشته و به مواد آغشته میکنیم تا مزهدار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم. سینی مخصوص فر را با فویل پوشانده، بالهای مرغ مزهدار شده را روی سینی گذاشته و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه و تا زمانی که رنگ پوست آنها تیره شود، در فر میگذاریم. در کاسهای دیگر سس تند و شیرین و باقیمانده سویا سس را مخلوط میکنیم. (در این مرحله سس را بچشید و در صورت تمایل سس تند و شیرین بیشتری به مواد بیفزایید.) بالهای مرغ داغ را درون کاسه مخلوط سسها ریخته و کاملا با آنها پوشانده تا مزهدار شود. این خوراک را با کاهو و سبزیهای دیگر سرو میکنیم.
طرز تهیه سس
همه مواد بجز مخلوط آرد ذرت را در یک تابه کوچک ریخته و روی حرارت بالا میگذاریم تا به جوش آید. حرارت را کمتر نموده و میگذاریم به مدت ۱۰ تا نیم ساعت مواد با هم بجوشند (مراقب باشید طعم سرکه عوض نشود.) حرارت را کم کرده و مخلوط آرد ذرت را افزوده و مواد را به مدت دو دقیقه مدام هم زده تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت برمیداریم. این سس طعم جالبی دارد و ابتدا طعم شیرین، بعد ترش و در آخر تند را احساس میکنیم. اگر سس به اندازه کافی شیرین یا تند نبود میتوانیم مقداری شکر یا فلفل قرمز به آن اضافه کنیم. سس را در ظرف شیشهای کوچک ریخته، در کنار خوراکهای دریایی و مرغ سرو مینماییم. البته برای مرینت کردن مرغ سوخاری یا غذاهای دریایی نیز میتوانیم از این سس استفاده کنیم.