مواد لازم برای دو الی چهار نفر
روغن کنجد سه قاشق سوپخوری
سرکه سفید 4/1 پیمانه
سویا سس یک قاشق سوپخوری
سیر رنده شده دو حبه
زنجبیل تازه رنده شده نصف قاشق چایخوری
بال مرغ 800 گرم
سس تند و شیرین تایلندی 4/1 پیمانه
مواد لازم برای نصف پیمانه سس تند و شیرین تایلندی
سرکه سفید نصف پیمانه
شکر نصف پیمانه (+ دو قاشق غذاخوری)
آب 4/1 پیمانه
سرکه قرمز دو قاشق سوپخوری
سیر رنده شده سه حبه
فلفل قرمز خرد شده یک قاشق سوپخوری
آرد ذرت یک و نیم قاشق سوپخوری
طرز تهیه
در کاسهاي روغن کنجد، سرکه، دو قاشق چایخوری سویا سس، سیر و زنجبیل را مخلوط ميکنیم. بالهای مرغ را درون کاسه گذاشته و به مواد آغشته ميکنیم تا مزهدار شود. در ظرف را پوشانده و به مدت یک ساعت در یخچال ميگذاریم. فر را با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم ميکنیم. سینی مخصوص فر را با فویل پوشانده، بالهای مرغ مزهدار شده را روی سینی گذاشته و به مدت 20 الی 25 دقیقه و تا زمانی که رنگ پوست آنها تیره شود، در فر ميگذاریم. در کاسهاي دیگر سس تند و شیرین و باقیمانده سویا سس را مخلوط ميکنیم. (در این مرحله سس را بچشید و در صورت تمایل سس تند و شیرین بیشتری به مواد بیفزایید.) بالهای مرغ داغ را درون کاسه مخلوط سسها ریخته و کاملا با آنها پوشانده تا مزهدار شود. این خوراک را با کاهو و سبزیهای دیگر سرو ميکنیم.
طرز تهیه سس
همه مواد بجز مخلوط آرد ذرت را در یک تابه کوچک ریخته و روی حرارت بالا ميگذاریم تا به جوش آید. حرارت را کمتر نموده و ميگذاریم به مدت 10 تا نیم ساعت مواد با هم بجوشند (مراقب باشید طعم سرکه عوض نشود.) حرارت را کم کرده و مخلوط آرد ذرت را افزوده و مواد را به مدت دو دقیقه مدام هم زده تا سس غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت برمیداریم. این سس طعم جالبی دارد و ابتدا طعم شیرین، بعد ترش و در آخر تند را احساس ميكنيم. اگر سس به اندازه کافی شیرین یا تند نبود ميتوانیم مقداری شکر یا فلفل قرمز به آن اضافه كنيم. سس را در ظرف شیشهاي کوچک ریخته، در کنار خوراکهای دریایی و مرغ سرو مينماييم. البته برای مرینت کردن مرغ سوخاری یا غذاهای دریایی نیز ميتوانیم از این سس استفاده كنيم.