خوراک مرغ و پرتقال

0
1,154 مشاهده

morgh

غذای کشور ازبکستان

 مواد لازم

 مرغ تکه‌ای ریز شده                                                                         یک کیلوگرم

 پیاز ریز درسته                                                                               ۵۰۰ گرم

 عسل                                                                                          دو قاشق غذاخوری

 نمک،  زردچوبه و فلفل                                                                       یک قاشق مرباخوری

 آب پرتقال                                                                                    یک پیمانه

گوشت کامل پرتقال                                                                           دو عدد

 روغن                                                                                       دو قاشق غذاخوری

  طرز تهیه

 مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل در روغن سرخ می‌کنیم. پیازها را هم جداگانه تفت داده و روی مرغ‌های سرخ شده می‌ریزیم، سپس آب پرتقال و عسل را روی مرغ‌ها ریخته، با حرارت ملایم به مدت یک ساعت و ۴۵دقیقه می‌گذاریم تا جا بیفتد و در آخر گوشت پرتقال‌ها را روی مرغ‌ها قرار می‌دهیم و می‌گذاریم تا یک ربع با مواد جذب شود، بعد از پخت همراه با برنج یا نان سرو می‌کنیم. این غذا کمی شیرین، ولی بی‌نظیر است.

 نکــته

آب پرتقال باید تازه باشد و اگر از پرتقال تو سرخ استفاده کنیم، غذای ما زیباتر می‌شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید