خوراك مرغ و پرتقال

0
249

morgh

غذاي كشور ازبكستان

 مواد لازم

 مرغ تكه‌اي ريز شده                                                                         يك كيلوگرم

 پياز ريز درسته                                                                               500 گرم

 عسل                                                                                          دو قاشق غذاخوري

 نمك،  زردچوبه و فلفل                                                                       يك قاشق مرباخوري

 آب پرتقال                                                                                    يك پيمانه

گوشت كامل پرتقال                                                                           دو عدد

 روغن                                                                                       دو قاشق غذاخوري

  طرز تهیه

 مرغ را با نمك، زردچوبه و فلفل در روغن سرخ مي‌كنيم. پيازها را هم جداگانه تفت داده و روي مرغ‌هاي سرخ شده مي‌ريزيم، سپس آب پرتقال و عسل را روي مرغ‌ها ريخته، با حرارت ملايم به مدت يك ساعت و 45دقيقه مي‌گذاريم تا جا بيفتد و در آخر گوشت پرتقال‌ها را روي مرغ‌ها قرار مي‌دهيم و مي‌گذاريم تا يك ربع با مواد جذب شود، بعد از پخت همراه با برنج يا نان سرو مي‌كنيم. اين غذا كمي شيرين، ولي بي‌نظير است.

 نكــته

آب پرتقال بايد تازه باشد و اگر از پرتقال تو سرخ استفاده كنيم، غذاي ما زيباتر مي‌شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید