غذای کشور ازبکستان
مواد لازم
مرغ تکهای ریز شده یک کیلوگرم
پیاز ریز درسته ۵۰۰ گرم
عسل دو قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه و فلفل یک قاشق مرباخوری
آب پرتقال یک پیمانه
گوشت کامل پرتقال دو عدد
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرغ را با نمک، زردچوبه و فلفل در روغن سرخ میکنیم. پیازها را هم جداگانه تفت داده و روی مرغهای سرخ شده میریزیم، سپس آب پرتقال و عسل را روی مرغها ریخته، با حرارت ملایم به مدت یک ساعت و ۴۵دقیقه میگذاریم تا جا بیفتد و در آخر گوشت پرتقالها را روی مرغها قرار میدهیم و میگذاریم تا یک ربع با مواد جذب شود، بعد از پخت همراه با برنج یا نان سرو میکنیم. این غذا کمی شیرین، ولی بینظیر است.
نکــته
آب پرتقال باید تازه باشد و اگر از پرتقال تو سرخ استفاده کنیم، غذای ما زیباتر میشود.