مواد لازم برای چهار نفر
شیر: ۱/۳ پیمانه
آرد: سه قاشق سوپخوری
تخم مرغ: پنج عدد
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
شکر: یک پیمانه
آب: نصف پیمانه
گردو آسیاب شده: ۱/۴ پیمانه
دارچین: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
آرد را در شیر حل کرده، سپس تخم مرغها را به آن اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب هم میزنیم. داخل تابه گودی روغن مایع ریخته و روی حرارت قرار میدهیم. مایه آماده شده را داخل تابه ریخته و تابه را به آرامی تکان میدهیم تا مواد خاگینه در تابه یکدست باز شود، بعد بدون این که هم بزنیم میگذاریم خاگینه پخته شود، سپس طرف دیگر آن را نیز سرخ کرده و مقداری شکر را با آب روی حرارت قرار میدهیم تا یک شهد غلیظ شود. خاگینه را در ظرف برگردانده، بلافاصله گردو و دارچین را روی آن می پاشیم و تا داغ است آن را رول کرده و وقتی کمی از دما افتاد با چاقو آن را برش زده و شهد آماده شده را روی برشهای خاگینه میریزیم و در ظرف سرو میچینیم.
نکته
روش دیگر این است که بدون استفاده از شهد، خاگینه را برش زده و سرو کرد.