مـواد لازم
گوشت چرخکرده: ۲۵۰ گرم
قارچ اسلایس و بخارپز شده: دو پیمانه
اسفناج بخارپز شده: دو پیمانه
پیاز داغ: سه قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
روغن: دو قاشق غذاخوری
آویشن و زردچوبه از هر کــدام: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
نان تست و نمک: به میزان لازم
پودر سیر: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
در یک ظرف مناسب روغن ریخته، پیازداغ و گوشت چرخکرده را در آن تفت میدهیم، سپس تمام ادویهها را اضافه میکنیم.
کره و اسفناج را به گوشت اضافه کرده، تفت میدهیم و قارچها را نیز میافزاییم. پس از آماده شدن مواد، آنها را مابین نانهای تست قرار داده، در ساندویچساز حرارت میدهیم و آماده میکنیم.