اسـنک اسـفناج

0
990 مشاهده

snak

 مـواد لازم

 گوشت چرخ‌کرده:                             ۲۵۰ گرم

قارچ اسلایس و بخارپز شده:                 دو پیمانه

اسفناج بخارپز شده:                            دو پیمانه

پیاز داغ:                                         سه قاشق غذاخوری

کره:                                              ۵۰ گرم

روغن:                                           دو قاشق غذاخوری

آویشن و زردچوبه از هر کــدام:             یک قاشق چایخوری

فلفل سیاه:                                        نصف قاشق چایخوری

نان تست و نمک:                                به میزان لازم

پودر سیر:                                      یک قاشق چایخوری

 طرز تهیه

در یک ظرف مناسب روغن ریخته، پیازداغ و گوشت چرخ‌کرده را در آن تفت می‌دهیم، سپس تمام ادویه‌ها را اضافه می‌کنیم.

کره و اسفناج را به گوشت اضافه کرده، تفت می‌دهیم و قارچ‌ها را نیز می‌افزاییم. پس از آماده شدن مواد، آنها را مابین نان‌های تست قرار داده، در ساندویچ‌‌ساز حرارت می‌دهیم و آماده می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید