آموزش پخت و تهیه‌ی پیراشکی ماهی

0
310
مواد لازم :
خمیر پیراشکی : یک بسته
ماهی بدون استخوان : 400 گرم
پیازچه : دو قاشق غذا خوری
کره : 15 گرم
نمک : به میزان کافی
فلفل : به میزان کافی
آبلیمو : 1 قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن : به میزان لازم
روش تهیه :

1 کره را در تابه ای آب کرده و پیازچه را اضافه می کنیم .

2 ماهی را به قطعات کوچکی تقسیم کرده و به مواد اضافه می کنیم تا پخته شود .

3 در نهایت نمک ، فلفل و آبلیمو را اضافه کرده و تابه را از روی حرارت برمیداریم .

4 خمیر پیراشکی را از فریزر خارج کرده و می گذاریم در زیر لفاف خود از حالت انجماد خارج شود . سپس از مواد داخل خمیر ریخته ( مواد نباید داغ باشد ) و با چنگال یا دست دو طرف خمیر را می بندیم . سپس خمیرهای آماده را در روغن سرخ کرده و یا در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها طلایی شوند .

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید