مواد لازم براي سه نفر
فيله مرغ پخته و خلال شده: يك پيمانه
مغز كرفس خلال شده: يك پيمانه
هويج خلال شده: نصف پيمانه
فلفل دلمهاي خلال شده: نصف پيمانه
پياز داغ: يك قاشق ســوپخوري
ذرت پخـته شده: نصف پيمانه
قـارچ خرد شده: نصف پيمــانه
كره: يك قاشق سوپخوري
زرشك: يك قاشق سوپخوري
جعفري ساطوري شده: يك قاشــق سوپخوري
ســس كچاپ: دو قاشق غذاخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهیه
مرغ و پياز داغ را در كره تفت داده و كنار ميگذاريم. در ظرفي ديگر ابتدا هويج، كرفس و فلفل دلمهاي را تفت داده، سپس قارچ را اضافه نموده، در انتها نمك و فلفل را افزوده و اجازه ميدهيم مواد تفت بخورند.
وقتي سبزيجات كاملا تفت داده شدند، آنها را با مرغ، پياز و ذرت مخلوط ميكنيم، سپس زرشك و در آخر جعفري را ميافزاييم. سس كچاپ را با مواد مخلوط كرده و كمي هم ميزنيم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
نکته
به جاي مرغ ميتوان از خلال ماهي يا ميگوي ريز خرد شده استفاده كرد.
اين خوراك فقط تفت داده ميشود، به همين جهت ارزش غذايي آن بهتر حفظ ميگردد و در ضمن با نان يا برنج سرو ميشود.