مواد لازم براي چهار نفر
گوشت گوسفندي 500 گرم
برنج صدري 300 گرم
بادنجان متوسط يك عدد
كدو خورشي يك عدد
پياز نگيني خرد شده متوسط دو عدد
فلفل دلمهاي يك عدد
گوجهفرنگي متوسط سه عدد
روغن سه قاشق سوپخوري
پودر فلفل قرمز نصف قاشق چايخوري
نمك به ميزان لازم
طرز تهیه
گوشت را به قطعات مكعبي شكل به ابعاد 1/5 سانتيمتر برش ميزنيم. در يك قابلمه پيازها را همراه با روغن تفت ميدهيم، سپس گوشت را به آن اضافه كرده و با هم سرخ ميكنيم. روي گوشت سرخ شده يك ليوان آب ريخته و با حرارت ملايم يك ساعت ميپزيم. برنج را كه از قبل با نمك خيس كردهايم با يك ليوان آب به قابلمه اضافه ميكنيم. كدو و بادنجان را با پوست به صورت حلقهاي و با ضخامت 1/5سانتيمتر خرد مينماييم. فلفل دلمهاي را هم به صورت خلالي خرد كرده و به موادمان كه در حال پخت است ميافزاييم. گوجهفرنگيها را خرد كرده و 20 دقيقه پس از بادنجان و كدو به قابلمه اضافه ميكنيم. نمك و فلفل را افزوده و پس از 20 دقيقه ديگر از روي اجاق گاز برداشته و سرو مينماييم.