خوراك گوشت و سبزيجات

0
235

1

مواد لازم براي چهار نفر

  گوشت گوسفندي                        500 گرم

 برنج صدري                              300 گرم

 بادنجان متوسط                            يك عدد

 كدو خورشي                               يك عدد

 پياز نگيني خرد شده متوسط              دو عدد

 فلفل دلمه‌اي                                يك عدد

گوجه‌فرنگي متوسط                        سه عدد

 روغن                                     سه قاشق سوپخوري

پودر فلفل قرمز                          نصف قاشق چايخوري

 نمك                                      به ميزان لازم

 طرز تهیه

 گوشت را به قطعات مكعبي شكل به ابعاد 1/5 سانتي‌متر برش مي‌زنيم. در يك قابلمه پيازها را همراه با روغن تفت مي‌دهيم، سپس گوشت را به آن اضافه كرده و با هم سرخ مي‌كنيم. روي گوشت سرخ شده يك ليوان آب ريخته و با حرارت ملايم يك ساعت مي‌پزيم. برنج را كه از قبل با نمك خيس كرده‌ايم با يك ليوان آب به قابلمه اضافه مي‌كنيم. كدو و بادنجان را با پوست به صورت حلقه‌اي و با ضخامت 1/5سانتي‌متر خرد مي‌نماييم. فلفل دلمه‌اي را هم به صورت خلالي خرد كرده و به موادمان كه در حال پخت است مي‌افزاييم. گوجه‌فرنگي‌ها را خرد كرده و 20 دقيقه پس از بادنجان و كدو به قابلمه اضافه مي‌كنيم. نمك و فلفل را افزوده و پس از 20 دقيقه ديگر از روي اجاق گاز برداشته و سرو مي‌نماييم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید