مواد لازم براي چهار نفر
لوبيا سبز: 750 گرم
فلفل دلمهاي قرمز و زرد: يك عدد
آرد: 30 گرم
كره: 30 گرم
شير: 200 گرم
جوزهندي رنده شده: نصف قاشق چايخوري
روغن زيتون: يك قاشق چايخوري
مغز نان ســاندويچي: دو پيمانه
روغن مايع، نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه
سر و انتهاي لوبيا سبزها را زده، آنها را نصف كرده و در آب جوش همراه با نمك20 دقيقه ميجوشانيم. فلفل دلمهايهاي رنگي را نگيني خرد كرده و در روغن تفت ميدهيم.
طرز تهيه سس سفيد
در يك تابه آرد را با كره تفت داده، سپس شير را به آن اضافه كرده و به صورت مداوم هم ميزنيم تا سفت و صاف شود. نمك، فلفل، جوزهندي و روغن زيتون را به مواد اضافه كرده و كاملا مخلوط ميكنيم. لوبيا سبز را آبكش كرده و با كمي روغن مايع تفت ميدهيم. مغز نان ساندويچي را چهار گوش بريده و در روغن سرخ ميكنيم.
لوبيا سبز، سس سفيد، فلفل دلمهاي قرمز و زرد را مخلوط كرده، در ظرف سرو كشيده و در آخر نانهاي برشته شده را روي مواد ريخته و سرو ميكنيم.