تارت گردو و فندق

0
342

taart

مواد لازم (برای خمیر تارت):
آرد / 4/1 1 پیمانه (130 گرم)
پودر قند / 3/1 پیمانه (39 گرم)
مغز بادام (بدون پوست و پودر شده) / 4/1 پیمانه (35 گرم)
کره (خرد شده) / 3/2 پیمانه (106 گرم)
زرده تخم مرغ / 1 عدد (20 گرم)

مواد داخل تارت:
فندق / 2/1 پیمانه (50 گرم)
گردو (دو نیم شده) / 4/1 پیمانه (40 گرم)
شکر قهوه ای / 2 قاشق سوپخوری (26 گرم)
آرد / 1 قاشق سوپخوری (9 گرم)
کره (ذوب شده) / 4/1 پیمانه (40 میلی لیتر)
تخم مرغ (زده شده) / 2 عدد (110 الی 120 گرم)
شیره افرا / 4/3 پیمانه (240 گرم)

روش تهيه:

آرد، پودر قند و پودر بادام را در ظرفی الک کرده، کره را به آن بیفزائید و به کمک انگشتان دست به خورد مخلوط آرد بدهید. سپس زرده تخم مرغ را افزوده به آرامی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود. پس از این مرحله، خمیر را در کیسه نایلونی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال بگذارید پس از این مدت از یخچال درآورده، پنج دقیقه بعد از آن به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید و به طور یکنواخت در قالب های تارت ( به ابعاد 8×2 سانتی متر) که با روغن مایع به وسیله قلم مو چرب شده، باز کنید (طوری که کف و دیواره قالب از خمیر پوشیده شود). کف خمیر را چنگال بزنید (تا پف نکند)، روی آن ها را با فویل بپوشانید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید، سپس بیرون آورده، فویل ها را بردارید و در سینی فر بچینید و به مدت 10 دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل با حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) روشن کرده اید، قرار دهید. در این فاصله، تمام موادی را که برای داخل تارت داده شده، در ظرف مناسبی با هم مخلوط کرده، داخل تارت ها بریزید. حرارت فر را به 300 درجه فارنهایت (155 درجه سانتی گراد) کاهش داده، مجدداً به مدت 15 الی 20 دقیقه در داخل آن قرار دهید تا پخته و آماده سرو شود.
بدانیم
در کل مقدار:
انرژی 3460 کیلوکالری
چربی9/217 گرم
کربوهیدرات 342 گرم
پروتئین 2/58 گرم
فیبر 7/6 گرم

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید