اسلايس قهوه با گردو

0
271

sh

مـواد لازم

 كره خرد شده:                    120 گرم

شكر:                               125 گرم

تخم‌مرغ:                           يك عدد

گردو نگيني خرد شده:            150 گرم

پودر قهوه:                        يك قاشق چايخوري

زرده تخم‌مرغ:                    يك عدد

آرد:                              175 گرم

خامه:                            1/4پيمانه

عسل:                            سه قاشق غذاخوري

 طرز تهيه

100 گرم از كره و 100 گرم از شكر را در ظرفي با همزن برقي مي‌زنيم. تخم‌مرغ را به آن اضافه كرده، مجددا مي‌زنيم تا مواد يك‌دست شوند. آرد را به تدريج به مواد افزوده و با ليسك هم مي‌زنيم تا خمير نرمي به دست آيد. خمير را داخل سيني چرب شده فر به ضخامت بين نيم تا يك سانتي‌متر باز مي‌كنيم و به مدت 20 دقيقه در فري كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، قرار مي‌دهيم. خمير آماده را بيرون آورده، باقيمانده شكر و كره را به همراه خامه، عسل، پودر قهوه حل شده در يك قاشق غذاخوري آب‌جوش، گردو و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط مي‌كنيم. مايه آماده را روي خمير كشيده و مجددا 20 دقيقه در فر قرار مي‌دهيم. پس از 20 دقيقه شیرینی قهوه و گردو را از فر خارج كرده و مي‌گذاريم خنك شود. بعد از خنك شدن آنها را برش زده و در ظرف سرو مي‌چينيم.

 نکته

در صورت دلخواه مي‌توان 150 گرم خلال پسته را جايگزين گردو كرد كه در آن صورت پودر قهوه حذف مي‌شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید