چـیز کیـک گـرم(آلبــالویی)

0
1,034 مشاهده

cheese cake

 مواد لازم برای خمیر

 نشاسته:                                             ۷۰ گرم

کره:                                                  ۸۰ گرم

آرد:                                                  ۱۷۰ گرم

پودر شکر:                                          ۷۰ گرم

بیکینگ پودر:                                      نصف قاشق چایخوری

تخم مرغ:                                            یک عدد

نمک:                                                ۱/۸قاشق چایخوری

 مواد لازم برای رویه

 پنیر خامه‌ای:                                      ۵۰۰ گرم

شکر:                                                ۱۰۰ گرم

آرد:                                                  ۵۰ گرم

آلبالو هسته گرفته شده:                            ۱۳۰ گرم

تخم مرغ:                                           سه عدد

آبلیمو:                                               یک قاشق سوپخوری

رنده پوست لیموترش:                            به میزان لازم

 طرز تهیه

نشاسته، آرد، کره، پودر شکر، بیکینگ پودر و تخم مرغ را مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید. در صورت نیاز یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن اضافه می‌کنیم. کف قالب کمربندی به قطر ۳۰ سانتی‌متر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم، خمیر را در کف قالب پهن کرده و در یخچال قرار می‌دهیم.

زرده و سفیده‌های تخم مرغ را جدا کرده، سفیده را با نصف شکر می‌زنیم تا فرم بگیرد. زرده‌ها را با بقیه شکر زده و پنیر خامه‌ای را می‌افزاییم. رنده پوست لیمو، آبلیمو و سفیده‌ها را اضافه کرده، سپس آرد را با مواد مخلوط می‌نماییم. کل مواد را با هم مخلوط کرده و روی لایه زیرین که در قالب پهن کرده‌ایم می‌ریزیم، سپس آلبالوها را روی مواد پنیری می‌چینیم و قالب را در فر و با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد که از قبل روشن کرده‌ایم، به مدت ۴۵ دقیقه می‌گذاریم تا طلایی شود. پس از خارج کردن از فر کیک باید خنک شود، سپس از قالب جدا می‌کنیم.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید