مواد لازم برای چهار نفر
آرد: نصف پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
کره: نصف پیمانه
شکر: ۷۵ گرم
شیر ولرم: نصف پیمانه
پودر کاکائو: دو قاشق سوپخوری
تخممرغ: دو عدد
وانیل: ۱/۴قاشق چایخوری
طرز تهیه
کره و شکر را با همزن برقی میزنیم، سپس تخممرغها و وانیل را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مخلوط کرم رنگ و کشدار شود. شیر را به آرامی اضافه میکنیم. آرد و بیکینگپودر را با کمک الک به تدریج به مواد میافزاییم. مقداری از مایه کیکی را برداشته و در ظرفی جداگانه میریزیم. پودر کاکائو را با یک قاشق آب جوش حل کرده، با نیمی از مایه کیک مخلوط نموده و کنار میگذاریم. داخل قالب مستطیل شکل پاندکیک کاغذ روغنی انداخته، ابتدا مایه کیک سفید را ریخته و سپس مایه کاکائویی را میریزیم. قالب را در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم نمودهایم، به مدت ۴۵ دقیقه قرار میدهیم تا کیک آماده شود.
نکته : میتوان مقدار مایه کاکائویی را کمتر درست کرد و با کمک چنگال به آرامی به مایه افزود.