گــراتن ســبزیجات

0
985 مشاهده

1

  • هویج خلالی و پخته شده و کدو سبز از هر کدام چهار عدد
  • لوبیای سبز پخته و قارچ خردشده از هر کدام ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا ۵۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی چهار قاشق سوپخوری
  • پیاز دو عدد
  • دارچین، زردچوبه، فلفل و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه گراتن:

غذای دوست‌داشتنی خودم را برای شما آموزش می‌دهم. پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت می‌دهیم تا فقط سبک شود و قارچ را به آن می‌افزاییم. حرارت باید آنقدر زیاد باشد که قارچ‌ها آب نیندازد. ادویه‌ها را هم اضافه می‌کنیم. لوبیاسبز پخته شده را که به قطعات سه الی چهار سانتی‌متری خرد کرده‌ایم را با هویج و کدو با پوست خلالی کرده و به مواد تفت خورده اضافه می‌کنیم و بعد از مدت کوتاهی که همه مواد با هم تفت خورد رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده آن را از روی حرارت بر می‌داریم.

در کف ظرف مناسب فر ابتدا مقداری سس سفید می‌ریزیم و در لایه دوم از مواد تفت خورده و دوباره در لایه بعدی سس سفید می‌ریزیم و به همین ترتیب تا لایه آخر که مواد تفت خورده باشد و پنیرپیتزا را روی مواد می‌ریزیم و با پنیر روی آن را می‌پوشانیم. ظرف را به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط فر می‌گذاریم و در آخر به مدت پنج دقیقه گریل را روشن می‌کنیم تا پنیر طلایی شود. سپس می‌توانید در کنار آن از انواع سالاد و سبزی‌هایی که دوست دارید استفاده کنید.

 مواد لازم برای تهیه سس:

 کره یا روغن                                                                                    ۵۰ گرم

 خامه                                                                                            ۱۰۰ گرم

شیر                                                                                        دو و نیم لیوان

 آرد                                                                                           نصف پیمانه

 طرز تهیه سس:

 آرد را به تدریج به شیر سرد اضافه می‌کنیم روی حرارت گذاشته تا کم‌کم غلیظ شود و در آخر کره یا روغن و خامه را اضافه کرده به این صورت سس سفید آماده می‌شود.

 نکته:

 می‌توان در این گراتن از هر سبزیجاتی که در فصل‌ها موجود است استفاده کرد.

 ظرف گراتن همان ظرفی باید باشد که قرار است در سفره گذاشته شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید