مواد لازم برای ۴ نفر:
روغن مایع (سرخکردنی) به مقدار لازم
پیاز (خردشده) ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
گوشت (چرخ کرده) ۲۰۰ گرم
فلفلدلمهای(خردشده) ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
نمک ، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
سینهیبیاستخوانمرغ (پخته و نگینیشده) ۳۰۰ گرم
جعفری(خردشده) ۲/۱ پیمانه (۵۰ گرم)
سیبزمینی (پخته و نگینی) ۱ عدد (۱۷۰ گرم)
ماست چکیده ۳/۲ پیمانه (۱۳۵ گرم)
آرد ۲ قاشق سوپخوری (۱۸ گرم)
خلال پسته،گردو و بادام (خردشده) ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)
تخممرغ ۳ الی ۴ عدد (۱۶۵ تا ۲۴۰ گرم)
زعفران (ساییده و حل شده در آبجوش) ۱ قاشق سوپخوری (۱۴ میلیلیتر)
روش تهیه:
مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را تفت داده سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. تفت دهید تا آب گوشت کشیده شود. پس از آن فلفلدلمهای ، نمک ، فلفل و زردچوبه را مخلوط کنید. تفت داده و از روی حرارت بردارید. صبر کنید تا مواد خنک شود. در ظرفی مخلوط گوشت چرخ کرده ، گوشت مرغ پخته ، جعفری ، سیبزمینی ، ماست چکیده ، آرد ، نیمی از خلال پسته ، گردو و بادام را مخلوط کنید. پس از آن تخممرغها را با کمی نمک ، فلفل و زعفران با چنگال زده و به مخلوط بالا اضافه کنید هم بزنید تا کاملا” همهی مواد مخلوط شوند. سپس کف ماهیتابه را کمی با روغن چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه آماده شده را داخل آن بریزید ، در ماهیتابه را گذاشته ، حرارت را ملایم کنید تا کوکو پخته شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر قرار دهید و با بقیهی گردو ، پسته و بادام به دلخواه تزئین کنید.
پیشنهاد:
در صورت تمایل میتوانید ۱۰۰ گرم پنیر گودا (رندهشده) به مایه کوکو اضافه یا روی آن بریزید. یا اینکه میتوانید کوکو را در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۳۵ دقیقه در طبقه وسط قرار دهید تا پخته شود.