مواد لازم برای پنج نفر
گوشت چرخکرده: ۴۵۰ گرم
پیاز: یک عدد
تخممرغ: یک عدد
آرد سوخاری: دو قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه از هر کدام: نصف قاشق چایخوری
برنج: یک پیمانه شوید: ۵۰ گرم
آب جوش: یک و نیم پیمانه
نخودفرنگی آبپز: نصف پیمانه
کره: یک قاشق سوپخوری
روغن مایع: دو قاشق سوپخوری
خمیر میلفوی: ۲۰۰ گرم
زرده تخممرغ: یک عدد
طرز تهیه
برنج را که از دو ساعت قبل با کمی نمک خیس کردهایم، در آبکش ریخته تا آب آن کاملا برود. برنج را همراه با کره و روغن مایع در تابه تفت میدهیم. وقتی برنجها تغییر رنگ دادند آب جوش را اضافه میکنیم و در تابه را میبندیم. وقتی آب برنج کشیده شد، نخودفرنگی و شوید ساطوری شده را افزوده، با برنج مخلوط کرده و در تابه را میبندیم تا برنج دم بکشد.
گوشت چرخکرده را با پیاز رنده شده، تخممرغ، نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده، آرد سوخاری را اضافه میکنیم و خوب ورز میدهیم تا گوشت چسبندگی پیدا کند. مخلوط گوشت را روی کاغذ روغنی به شکل مستطیل باز میکنیم. برنج پخته شده را در قسمت طول مستطیل میریزیم و گوشت را به کمک کاغذ روغنی به صورت رولت میپیچیم. رولت را در سینی فر قرار میدهیم و سینی را در فر که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه قرار داده تا رولت نیمپز شود.
خمیر میلفوی را به صورت نواری برش میزنیم و با فاصله کنار هم میچینیم و رولت را روی آنها قرار میدهیم. خمیر را به صورت ضربدری روی رولت میآوریم. روی خمیرها زرده تخممرغ میمالیم و دوباره رولت خمیر را پیچیده و در سینی فر قرار داده و به مدت ۱۵ الی۲۰ دقیقه در فر میگذاریم تا هم رولت کاملا پخته و هم خمیرها طلایی شوند.
نکته
گوشت را به همراه کاغذ روغنی که دور آن پیچیدهاید در سینی فر قرار دهید و سپس سینی را برای پخت رولت در فر قرار دهید. میتوانید این غذا را با سس که از مخلوط گوجهفرنگی پوست کنده به همراه سیر و ریحان تهیه میشود، سرو کنید.