کراکر

0
1,134 مشاهده

1

۱ مغزها را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم

۲ خمیر را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۳  یک لایه از یوفکا را پهن کرده و سطح آن را با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس لایه دوم را روی لایه اول قرار داده و همانند قبل کاملا مرطوب می کنیم .

۴ لایه سوم را روی دو لایه قبل قرار داده و سطح آن را به سفیده تخم مرغی که از قبل زده شده آغشته کرده تا تمامی سطح آن را در بر گیرد .

۵ سطح خمیر را توسط مغزها می پوشانیم .

۶ خمیر را به تکه های مربعی برش می زنیم  .

۷ خمیرهای برش خورده را داخل فر از قبل گرم شده با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا زمانی که رنگ خمیرها قهوه ای شوند .

2

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید