کاپ باقلوا

0
1,094 مشاهده

Baklava-Cups

۱ خمیر یوفکای ۹۵۹۵ را از فریزر خارج کرده و میگذاریم تا از حالت انجماد خارج شود . (برای استفاده از خمیر یوفکای منجمد شده بهترین راه این است که حداقل ۱۲ ساعت قبل از استفاده ، خمیر را از فریزر خارج کرده و درون یخچال نگهداری کنیم تا خمیر به آرامی از حالت انجماد خارج شود ، این کار باعث می شود تا سطح خمیرهای داخل بسته کمتر خیس شده و خمیر راحت تر بصورت لایه لایه شود و یا اینکه یک تا دو ساعت قبل از مصرف بسته را از فریزر خارج کرده و در دمای محیط قرار داده و در روی بسته با تیغ یک شکاف ۳ تا ۴ سانتی ایجاد کنید تا هوا به مقدار بسیار جزیی وارد بسته شود  . در نظر داشته باشید که درب بسته را باز نکنید) .

۲ یک برگ از خمیر یوفکا را پهن کرده و روی آن را توسط قلم مو به کره ذوب شده آغشته می کنیم . سپس آن را از عرض و طول برش می زنیم تا ۴ تکه مستطیل داشته باشیم . داخل قالب مافین را چرب کرده و در هر کدام ۴ مستطیل برش خورده را به طور ضربدری قرار می دهیم . ( شما می توانید جهت آماده سازی کاپها به آموزش کاپ فرنی یا کاپ پیتزا مراجعه نمایید ) .

۳ در کاسه ای نیمی از عسل , یک قاشق غذاخوری کره ، مغزها و دارچین را با هم مخلوط کرده و مقداری از آن را داخل هر کاپ قرار می دهیم  .

۴ کاپها را به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده تا خمیرها کمی طلایی شوند .

۵ بعد از سرد شدن خمیرها ، به آهستگی آنها را از قالب خارج کرده ، روی آنها را کمی عسل ریخته و سرو می کنیم  .

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید