مـواد لازم
بيسكويت پودرشده: 250 گرم
كره ذوبشده: 125 گرم
پودر كاكائو: سه قاشق سوپخوري
گردوي خردشده: سه قاشق سوپخوري
مواد لازم براي رويه شكلاتي
پنير خامهاي: 250 گرم
شكر: 100 گرم
ژلاتين: دو قاشق سوپخوي
آب سرد: 1/4پيمانه
خامه: 200 گرم
شكلات تختهاي: 100 گرم
پودر كاكائو: سه قاشق سوپخوري
طرز تهيه
بيسكويت را با كره مخلوط كرده، پودر كاكائو و گردو را به آن افزوده و مخلوط ميكنيم. در قالب كمربندي با قطر 25 الي 30 سانتيمتر، مخلوط بيسكويتي را ريخته و كاملا به وسيله قاشق يا وردنه پرس ميكنيم. قالب را در يخچال ميگذاريم تا كمي مواد سفت شوند. در مرحله بعد، پنير خامهاي، خامه و شكر را با همزن زده تا صاف و يكدست شود. ژلاتين را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماري حل ميكنيم و ميگذاريم تا به دماي محيط برسد. شكلات تختهاي را به روش بنماري ذوب نموده، به مخلوط پنير اضافه كرده و هم ميزنيم. سپس ژلاتين را به همراه پودر كاكائو به مواد افزوده و كاملا مخلوط ميكنيم تا مواد يكدست شوند. مواد شكلاتي را روي بيسكويت ريخته و به مدت چهار ساعت در يخچال ميگذاريم تا آماده شود. بعد چيزكيك را از يخچال بيرون آورده، از قالب خارج كرده و به اندازه دلخواه برش ميزنيم.
نكته
اگر ژلاتين به دماي محيط نرسيده باشد بعد از مخلوط كردن با مواد به صورت لخته ميشود، در اين صورت بايد مواد را برروي بخار آب گذاشته و مدام هم بزنيد تا مواد يكدست شود.
براي برش چيزكيك از چاقوي ارهاي كه از قبل آن را در آبجوش گذاشتهايد، استفاده كنيد.
ميتوانيد پودر كاكائو را از مواد شكلاتي حذف كرده و مقدار شكلات تختهاي را افزايش دهيد.
بهتر است اين دسر را يك شب قبل از سرو آماده كنيد.