مـواد لازم
بیسکویت پودرشده: ۲۵۰ گرم
کره ذوبشده: ۱۲۵ گرم
پودر کاکائو: سه قاشق سوپخوری
گردوی خردشده: سه قاشق سوپخوری
مواد لازم برای رویه شکلاتی
پنیر خامهای: ۲۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم
ژلاتین: دو قاشق سوپخوی
آب سرد: ۱/۴پیمانه
خامه: ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای: ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو: سه قاشق سوپخوری
طرز تهیه
بیسکویت را با کره مخلوط کرده، پودر کاکائو و گردو را به آن افزوده و مخلوط میکنیم. در قالب کمربندی با قطر ۲۵ الی ۳۰ سانتیمتر، مخلوط بیسکویتی را ریخته و کاملا به وسیله قاشق یا وردنه پرس میکنیم. قالب را در یخچال میگذاریم تا کمی مواد سفت شوند. در مرحله بعد، پنیر خامهای، خامه و شکر را با همزن زده تا صاف و یکدست شود. ژلاتین را با آب سرد مخلوط نموده، به روش بنماری حل میکنیم و میگذاریم تا به دمای محیط برسد. شکلات تختهای را به روش بنماری ذوب نموده، به مخلوط پنیر اضافه کرده و هم میزنیم. سپس ژلاتین را به همراه پودر کاکائو به مواد افزوده و کاملا مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. مواد شکلاتی را روی بیسکویت ریخته و به مدت چهار ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود. بعد چیزکیک را از یخچال بیرون آورده، از قالب خارج کرده و به اندازه دلخواه برش میزنیم.
نکته
اگر ژلاتین به دمای محیط نرسیده باشد بعد از مخلوط کردن با مواد به صورت لخته میشود، در این صورت باید مواد را برروی بخار آب گذاشته و مدام هم بزنید تا مواد یکدست شود.
برای برش چیزکیک از چاقوی ارهای که از قبل آن را در آبجوش گذاشتهاید، استفاده کنید.
میتوانید پودر کاکائو را از مواد شکلاتی حذف کرده و مقدار شکلات تختهای را افزایش دهید.
بهتر است این دسر را یک شب قبل از سرو آماده کنید.