مواد لازم برای خمیر
نشاسته: 70 گرم
کره: 80 گرم
آرد: 170 گرم
پودر شکر: 70 گرم
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ: یک عدد
نمک: 1/8قاشق چایخوری
مواد لازم برای رویه
پنیر خامهای: 500 گرم
شکر: 100 گرم
آرد: 50 گرم
آلبالو هسته گرفته شده: 130 گرم
تخم مرغ: سه عدد
آبلیمو: یک قاشق سوپخوری
رنده پوست لیموترش: به میزان لازم
طرز تهیه
نشاسته، آرد، کره، پودر شکر، بیکینگ پودر و تخم مرغ را مخلوط کرده تا به صورت خمیر درآید. در صورت نیاز یک قاشق سوپخوری آب سرد به آن اضافه میکنیم. کف قالب کمربندی به قطر 30 سانتیمتر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، خمیر را در کف قالب پهن کرده و در یخچال قرار میدهیم.
زرده و سفیدههای تخم مرغ را جدا کرده، سفیده را با نصف شکر میزنیم تا فرم بگیرد. زردهها را با بقیه شکر زده و پنیر خامهای را میافزاییم. رنده پوست لیمو، آبلیمو و سفیدهها را اضافه کرده، سپس آرد را با مواد مخلوط مینماییم. کل مواد را با هم مخلوط کرده و روی لایه زیرین که در قالب پهن کردهایم میریزیم، سپس آلبالوها را روی مواد پنیری میچینیم و قالب را در فر و با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کردهایم، به مدت 45 دقیقه میگذاریم تا طلایی شود. پس از خارج کردن از فر کیک باید خنک شود، سپس از قالب جدا میکنیم.