1 . خامه را درون ظرف ریخته و شکر را به آن اضافه می کنیم . شکر را با چنگال در حدی که در خامه مخلوط شود هم می زنیم . ظرف را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار میدهیم ( هر 10 دقیقه خامه را هم می زنیم ) . وقتی که رگه های یخ داخل خامه دیده شد ، ظرف را از فریزر بیرون میآوریم . سپس با هم زن خامه را زده تا کاملا فرم گرفته و پف کند ، تا حدی که اگر ظرف را وارونه کردید خامه بیرون نریزد .
2 . خمیر پیتزا را از فریزر خارج کرده تا از حالت انجماد خارج شود .ظرف مورد نظر را کمی چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن قرار می دهیم . خمیر را در فر از گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار می دهیم تا پخته شود . ( بر روی خمیر پیتزا پخت اولیه صورت گرفته است ، به همین خاطر زمان کمتری برای پخت آن لازم است )
3 . پس از خارج کردن خمیر از فر و سرد شدن آن ، سطح خمیر را به خامه فرم گرفته آغشته کرده و تکه های میوه را هنرمندانه روی خمیر گذاشته تا روی آن کاملا پوشیده شود .اکنون آماده سرو شدن است .