سینه مرغ یک عدد
عصاره مرغ یک عدد
شیر یک پیمانه
خامه ۲۰۰ گرم
روغن زیتون دو قاشق غذاخوری
پاستا یک بسته (۵۰۰ گرم)
سیر له شده یک حبه
فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه
پاستا را طبق دستور روی بسته جوشانده و آبکش میکنیم.
مرغ را به قطعات کوچک برش زده و در تابه میریزیم. حرارت را متوسط کرده، بعد سیر و فلفل سیاه را میافزاییم، وقتی مرغ جمع شد روغن زیتون را افزوده و کامل تفت میدهیم. شیر، خامه و عصاره مرغ را افزوده و هم میزنیم تا عصاره حل شود. پس از سه دقیقه جوشیدن، پاستا را داخل مایه ریخته و با استفاده از دو قاشق زیر و رو میکنیم و خیلی سریع سرو مینماییم.