پارافه آیس کافی

0
1,185 مشاهده

DSC_8391-200x300

مواد لازم:

  • شکر (دانه‌ریز) /  ۴/۳ پیمانه ( ۱۵۰ گرم )
  • آب / ۸۰ میلی‌لیتر
  • زرده تخم‌مرغ / ۶ عدد
  • قهوه فوری (حل شده در آب جوش) / ۲ قاشق سوپ‌خوری (۳۰ میلی‌لیتر)
  • خامه (فرم گرفته) / ۴۵۰ میلی‌لیتر
  • دانه‌­های قهوه (آسیاب­‌نشده) / به مقدار لازم
  • پودر کاکائو / به مقدار لازم

روش تهیه:

۱- شکر و آب را در ظرفی مناسب روی حرارت ملایم قرار دهید، بگذارید تا جوش آید، دیواره‌های ظرف را مرتب با قلم‌­موی خیسی تمیز کرده تا زمانی‌که شربت به حدی غلیظ شود که اگر قطره‌­ای از شربت را در آب سرد بریزید، به شکل گلوله نرمی درآید؛

۲- در ظرفی زرده‌های تخم مرغ را با چنگال هم زده سپس شربت را از روی حرارت برداشته، به‌آرامی و طی چند مرحله به زرده‌­های تخم‌مرغ افزوده و با همزن دستی هم بزنید (مراقب باشید که شربت، روی پره­‌های همزن نریزد)؛

۳- هنگامی‌که شربت داغ با تخم‌مرغ مخلوط شد، قهوه فوری را افزوده و هم ­زدن را ادامه دهید تا زمانی‌که مخلوط (پاته­‌بومبا) خنک شده و به دمای اتاق برسد (که در این صورت غلیظ هم می­‌شود)؛

۴- دو کاسه در یخچال گذاشته تا خنک شوند؛

۵-  ۳۰۰ میلی‌لیتر از خامه را در کاسه خنک شده ریخته، آن را با همزن برقی، آن‌­قدر هم بزنید تا حجم آن دو برابر شده و جای پره‌­­های همزن روی آن باقی بماند؛

۶- خامه زده‌­شده را با کرم پاته‌­بومبا مخلوط کرده و در قالبی مناسب بریزید، با پوشش پلاستیکی (سلفون) روی آن را بپوشانید، حداقل چهار ساعت (ترجیحاً از شب قبل) در فریزر قرار دهید؛

۷- در زمان سرو کرم پاته بومبا، کاسه خنک شده دیگری را از یخچال بیرون آورده، ۱۵۰ میلی‌لیتر خامه در آن ریخته و هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود، سپس بلافاصله در قیف با سرماسوره ستاره‌‌ای­‌شکل بریزید؛

۸- قالب کرم را چند ثانیه در آب گرم فرو کرده تا پارافه از قالب درآید. سپس آن را روی بشقاب (خنک شده) برگردانید و به­‌آرامی پوشش پلاستیکی آن را بردارید؛

۹- روی پارافه را با خامه زده شده ستاره بزنید، سپس دانه‌­های قهوه را روی شکوفه­‌های خامه بگذارید و روی آن‌ها پودر کاکائو بپاشید و فوراً سرو کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید