نودل مرغ و بادام زمینی

0
1,120 مشاهده

pasta

نودل ۲ بسته  .  سینه مرغ ۲ عدد  .   بادام زمینی ۱/۲ لیوان  .  سیر ۲ حبه

سس سویا ۳ قاشق غذاخوری  .  پیازچه مقداری برای تزیین  .  نمک و فلفل مقدار لازم

طرز تهیه : ابتدا نودل را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

 

سینه های مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود ؛ سیر خرد شده و تکه های مرغ را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا رنگ مرغ ها تغییر کند سپس سس سویا ، بادام زمینی ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد تفت دهید تا زمانی که آب غذا کشیده شود.

 

پس از اینکه آب غذا کشیده شد نودل آبکشی شده را اضافه کنید و کمی روی حرارت متوسط هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند سپس از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید و بهمراه پیازچه خرد شده تزیین و سرو کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید