نان کراسـان

0
1,380 مشاهده

nan

مـواد لازم

 آرد گندم الک شده:                                          پنج پیمانه

بیکینگ‌پودر:                                                یک و نیم قاشق سوپخوری

تخم‌مرغ زده شده:                                           دو عدد

کره ذوب شده:                                              یک پیمانه

شکر:                                                         دو قاشق سوپخوری

ماست چکیده:                                               ۱ و ۱/۳پیمانه

نمک:                                                         نصف قاشق چایخوری

کشمش، خلال بادام و خلال پسته:                       نصف پیمانه

 طرز تهیه

آرد را با بیکینگ‌پودر مخلوط می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها، کره، شکر، ماست چکیده و نمک را نیز با هم مخلوط کرده، به آرد و بیکینگ‌پودر اضافه نموده و ورز می‌دهیم تا خمیر یک‌دست شود. سپس در دمای اتاق یک تا دو ساعت به خمیر استراحت می‌دهیم بعد روی یک سطح صاف آرد پاشیده، خمیر را به کمک وردنه به قطر نیم سانتی‌متر باز کرده و با رولت‌بر خمیر را به شکل مثلث برش می‌دهیم. لبه خمیر مقداری از مخلوط کشمش، بادام و خلال پسته ریخته، خمیر را لوله می‌کنیم و به شکل کراسان فرم می‌دهیم. خمیرها را روی سینی فر چرب شده با فاصله چیده و روی آنها کمی آرد می‌پاشیم. فر را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده، سپس نان‌ها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فری که از یک ربع قبل روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا نان‌ها بپزند و رنگ آنها طلایی‌ مایل به قهوه‌ای شود. در پایان نان‌ها را روی توری فلزی قرار داده تا خنک شوند.

 نکته

اگر در زمان پخت معین شده، روی نان‌ها طلایی مایل به قهوه‌ای نشد، شعله گریل را روشن کنید تا روی آنها طلایی شود.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید