تخممرغ پخته شده سه عدد
خیارشور پنج عدد
پنیر ورقهای چهار عدد
نان باگت سه عدد
کره ۲۵ گرم
سس مایونز سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سر و ته نانهای باگت را برش زده و نان را از وسط باز میکنیم. خمیر اضافه را گرفته و نان را با وردنه صاف میکنیم، سپس کره آب شده و سس مایونز را روی هر دو طرف نان میمالیم. تخممرغها را به صورت حلقهای روی نان میچینم و خیارشورهای نگینی خرد شده را روی تخممرغها قرار میدهیم. پنیر ورقهای را چیده، نان را بسته و در دستگاه میــکر میگذاریم تا دو طرف نانها به هم چسبیده شود، سپس از دستگاه خارج کرده، برش میزنیم و به صورت داغ در سفره افطار سرو مینماییم.