تخممرغ پخته شده سه عدد
خيارشور پنج عدد
پنير ورقهاي چهار عدد
نان باگت سه عدد
كره 25 گرم
سس مايونز سه قاشق غذاخوري
طرز تهیه
سر و ته نانهاي باگت را برش زده و نان را از وسط باز ميكنيم. خمير اضافه را گرفته و نان را با وردنه صاف ميكنيم، سپس كره آب شده و سس مايونز را روي هر دو طرف نان ميماليم. تخممرغها را به صورت حلقهاي روي نان ميچينم و خيارشورهاي نگيني خرد شده را روي تخممرغها قرار ميدهيم. پنير ورقهاي را چيده، نان را بسته و در دستگاه ميــكر ميگذاريم تا دو طرف نانها به هم چسبيده شود، سپس از دستگاه خارج كرده، برش ميزنيم و به صورت داغ در سفره افطار سرو مينماييم.