مواد لازم برای چهار نفر
ماهی کپور: یک عدد (یک کیلوگرم)
گوجهفرنگی متوسط: سه عدد
پیاز متوسط: سه عدد
سیر: سه حبه
رب گوجهفرنگی: دو قاشق سوپخوری
کره: ۱۲۰ گرم
سرکه: ۱۰۰ سیسی
شکر: ۵۰ گرم
روغن: چهار قاشـق سوپخوری
بــرنج: ۴۰۰ گرم
فلفل دلمهای سبز: یک عدد
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه
ماهی درسته را کاملا پاک کرده، آن را شسته و کنار میگذاریم. پیازها را پوست کنده و حلقه میکنیم. سیرها را نیز پوست کنده و خلال میکنیم. فلفل دلمهایها را به صورت رشتههای باریک خرد میکنیم. گوجهفرنگیها را چند لحظه در آبجوش انداخته، سپس بلافاصله در آب سرد قرار داده، پوستشان را کنده و قطعهقطعه میکنیم. نصف کره و روغن را در قابلمهای ریخته، روی حرارت ملایم قرار داده و سبزیها را به مدت ۱۵ دقیقه در آن تفت میدهیم. سرکه و شکر را در آن ریخته، رب گوجهفرنگی را با چهار قاشق آب رقیق کرده و به مواد اضافه مینماییم. نمک و فلفل را هم به آن اضافه میکنیم، مقدار کمی از مایه سس را در یک ظرف فلزی مناسب ریخته و ماهی را روی آن قرار داده، در فر گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گذاشته و سه یا چهار بار ماهی را پشت و رو نموده تا به مدت ۴۵ دقیقه در فر بپزد. برنج را آبکش کرده، دم گذاشته و بعد از یک ساعت که پخت، از روی اجاق برمیداریم. چلو را در یک ظرف و ماهی را در ظرف دیگر قرار داده و به همراه سس سبزیجات سرو میکنیم.