مـواد لازم
آرد: ۲۰۰ گرم
پودر نسکافه: ۲۰ گرم
بیکینگپودر: یک و نیم قاشق مرباخوری
پودر دارچـین: یک قاشق چایخوری
شکر: ۱۲۰ گرم
تخممرغ: دو عدد
شکلات چیپسی: ۶۰ گرم
روغن مایع: نصف پیمانه
شیر: یک پیمانه
طرز تهیه
تخممرغها را به همراه شکر با همزن برقی زده تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود، سپس شیر را با نسکافه مخلوط کرده و کنار میگذاریم. حال روغن مایع را به مخلوط تخممرغ افزوده، هم میزنیم و محلول نسکافه و شیر را به مواد اضافه میکنیم. مواد خشک شامل آرد، پودر دارچین و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و الک میکنیم، البته یک قاشق از آرد را برمیداریم، سپس مخلوط آرد را به آرامی به مواد افزوده و با دور کند همزن هم میزنیم تا مواد با هم مخلوط شود. شکلاتهای چیپسی را با یک قاشق آردی که کنار گذاشته بودیم، مخلوط میکنیم، این کار باعث میشود شکلاتها در قالب تهنشین نشود، سپس آنها را به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. ۲/۳ قالبهای مافین را با مواد پر کرده و قالبها را در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد که حدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کردهایم، قرار داده تا مافینها کاملا پخته شوند.