مواد لازم برای ۱۲ عدد
آرد: ۱ و ۳/۴ پیمانه (۱۸۰ گرم)
شـکر: ۲/۳پیمانه (۱۰۰ گرم)
وانیل: نصف قاشـــق چایخوری
نمک: ۱/۸ قاشـــق چایخوری
بیکینگپودر: دو و نیم قاشق چایخوری
شیر: ۳/۴پیمانه (۱۲۰ میلی لیتر)
روغن مایع: ۱/۳ پیمانه (۵۰ میلی لیتر)
تخممرغ: یک عدد
کشمش: ۱/۳ پیمانه
پودر قند: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
مواد خشک (آرد، شکر، بیکینگپودر و نمک) را داخل کاسه گودی الک کرده و وسط مواد آردی یک حفره باز میکنیم، سپس شیر، روغن مایع، تخممرغ و وانیل را با همزن دستی مخلوط کرده، وسط مواد آردی میریزیم و به آرامی با کمک لیسک مواد را با هم مخلوط میکنیم. پس از مخلوط شدن مواد، کشمش را هم اضافه کرده و هم میزنیم، سپس قالبهای مافین را چرب کرده، مقدار کمی آرد میپاشیم و از مایه داخل هر قالب ۲/۳ میریزیم و روی آن را مقدار کمی پودر قند میپاشیم. بعد در طبقه وسط فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم تا مافینها آماده شوند. در صورت استفاده از کپسولهای مافین نیاز به چرب کردن قالب نیست.
نکته
میتوانیم در صورت دلخواه، نصف پیمانه گردوی خرد شده را جایگزین کشمش کرده و مافین گردویی تهیه کنیم.