لازانیا کدو و بادمجان

0
900 مشاهده

بادمجان متوسط ۲ عدد  .  کدو سبز متوسط ۲ عدد  .  پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم

خامه ترش یا ماست ۳ قاشق غذاخوری  . پنیر پارمسان مقدار لازم  .  نمک و فلفل مقدار لازم

 

طرز تهیه : کدو و بادمجان را پوست بگیرید و به لایه های نازک برش بزنید ، کمی نمک روی آنها بپاشید و به مدت ۱۰ دقیقه استراحت دهید تا آب اضافی شان خارج شود سپس با آب آبکشی و با دستمال کاغذی خشک کنید و داخل مقداری روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند ( نیازی به سرخ کردن کامل نیست ).

 

داخل ظرف پیرکس را کمی چرب کنید ، یک لایه بادمجان ته ظرف قرار دهید و روی ان مقداری نمک و فلفل بپاشید سپس مقداری پنیر موزارلا یا پنیر پیتزای رنده شده روی آن بپاشید ، لایه بعدی را با برش های کدو پوشش دهید و روی ان مجدد کمی پنیر قرار دهید.

 

بسته به اندازه ظرف ۲ – ۴ لایه را با برش های کدو و بادمجان و پنیر پوشش دهید ، لایه آخر را با خامه ترش یا ماست بپوشانید و روی آن پنیر پارمسان رنده شده بپاشید ، ظرف را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد  به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پنیر روی لازانیا آب شود و بادمجان های ته ظرف کمی برشته شوند سپس به همان صورت داغ برش بزنید و به همراه سالاد سرو کنید.

نظر بدهید

لطفا نظر خود را وارد کنید
لطفا نام خود را اینجا وارد کنید